Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 травня 2017 08:35

Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 31,7 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

Учора пасажиро-транспортний потік залишався на рівні попередньої доби.

Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 31,7 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7230 осіб та 960 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8165 осіб та 1465 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6315 осіб та 1285 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3470 осіб та 810 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6510 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/150; «Мар’їнка» – 200/120; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 50/20.

Учора прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Мар’їнка» виявили особу, можливо, причетну до незаконних збройних формувань. Громадянина України, який прямував через лінію розмежування, затримали за наявною інформацією від Нацполіції.

Крім того, минулої доби в «Мар’їнці» прикордонний наряд у ході спільного огляду з працівниками фіскальної служби транспортного засобу «Шевроле», який рухався з непідконтрольної території, виявили серед речей російський паспорт, символіку РФ і терористичної організації, так званої, «ДНР», SIM-карти операторів зв’язку РФ та флеш-носії. Наразі особу, якій належали знайдені речі, передано представникам СБУ для проведення фільтраційних заходів.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти 610 кілограмів м’яса на суму близько 26 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора в КПВВ «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська» прикордонники Донецького та Луганського загонів у ході перевірки виявили два частково підроблені документи. Ними намагалися скористатися громадянки України, які прямували з тимчасово неконтрольованої території. В усіх документах прикордонники виявили самовільно вклеєні вікові фото. Громадянок передано співробітникам Національної поліції для встановлення всіх обставин.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 400 та 150 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси