Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 травня 2017 08:04

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та фіксувався певним зменшенням. Через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 29 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/110; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 40/60; «Гнутове» – 30/50.

Загалом протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та фіксувався певним зменшенням. Через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 29 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6595 осіб та 905 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8095 осіб та 1625 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6015 осіб та 1385 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2725 осіб та 740 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5580 осіб.

В контрольному пункті в`їзду-виїзду «Марїнка» прикордонний наряд Краматорського загону спільно з представниками ДФС та СБУ у громадянки України виявив старовинну книгу. Жінка слідувала до непідконтрольної території та несла «Молитвослов». Наразі перевіряється чи становить стародрук культурну та історичну цінність. Громадянку та виявлену книгу передано працівникам ДФС.

Учора в контрольних пунктах «Новотроїцьке» та «Гнутове» військовослужбовці Держприкордонслужби в ході реалізації оперативної інформації виявили 3 документи з ознаками часткових підробок. Громадяни, які їх використовували, прямували з підконтрольної бойовикам території. В паспортах були самовільно вклеєні вікові фото та підроблені підпис і печатка міграційної служби. Всіх осіб передано представникам Нацполіції та направлені повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси