Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 травня 2017 09:29

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/90; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 40/0; «Гнутове» – 30/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 22,8 тисяч осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5350 осіб та 680 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6425 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4265 осіб та 930 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2295 осіб та 580 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4465 осіб.

Учора, в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка» на в’їзд з неконтрольованої території прибув легковий автомобіль «Рено» під керуванням громадянина України. Під час перевірки транспортного засобу прикордонний наряд Краматорського загону виявив недійсні свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та автомобільні номерні знаки так званої «ДНР». Водія та транспортний засіб встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції Донецької області для проведення відповідних подальших перевірок.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортним засобом намагалися через контрольний пункт «Мар’їнка» незаконно перевезти 10 комплектів газо-балонного обладнання та автозапчастини на загальну суму майже 39 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також вчора у КПВВ «Станиця Луганська» прикордонним нарядом Донецького загону в паспортному документі громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території, виявлено не дійсну печатку міграційної служби. Наразі жінку передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 200 та 400 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси