Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 квiтня 2017 08:33

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/120; «Мар’їнка» – 250/100; «Новотроїцьке» – 70/50; «Гнутове» – 40/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 37,7 тисяч осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8035 осіб та 765 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9370 осіб та 845 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7940 осіб та 1555 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4580 осіб та 970 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7720 осіб.

Минулої доби у КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортного документу у громадянки України, яка прямувала до непідконтрольної території. Громадянку передано співробітникам поліції.

Один автомобіль, який перевозив товар через лінію розмежування з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Гнутове» незаконно перевезти металобрухт загальною вагою 145 кілограмів на суму 15,5 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з представниками СБУ затримали чоловіка, який, можливо, причетний до діяльності незаконних збройних формувань на сході України.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси