Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 квiтня 2017 09:17

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/140; «Мар’їнка» – 150/150; «Новотроїцьке» – 150/60; «Гнутове» – 60/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора пасажиро-транспортний потік залишався на рівні попередньої доби. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 38,2 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9155 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9145 осіб та 1655 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7765 осіб та 1550 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4705 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7420 осіб.

Учора в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Майорське» та «Мар’їнка», як на вихід до неконтрольованої території, так і на в’їзд з неї, прикордонними нарядами Краматорського загону двічі було виявлено грошові кошти. В одному випадку у сумці громадянина України виявлено 154 тисячі гривень, в іншому – в транспортному засобі нашого співвітчизника виявлено 400 тисяч гривень. Порушників та виявлену готівку передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Також учора в КПВВ «Майорське» прикордонники цього ж загону виявили пневматичний пістолет та комплектуючі до нього. Пневматичну зброю громадянин України ховав в багажнику автомобіля «ВАЗ». Громадянина та виявлене передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в КПВВ «Станиця Луганська», «Мар’їнка» та на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Луганського та Краматорського загонів зафіксували 4 випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі від 200 до 1000 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Луганській та Донецькій областях.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідував один вантажний автомобіль від ООН (Міжнародного благодійного фонду «АІСМ») з медичними засобами загальною вагою майже 400 кілограмів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси