Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 квiтня 2017 07:45

Учора фіксувалося певне зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/100; «Мар’їнка» – 80/60; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 5/10.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося певне зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 10,4 тисячі осіб та 2,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 2395 осіб та 560 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 2910 осіб та 850 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2110 осіб та 575 транспортних засобів;

«Гнутове» –  1030 осіб та 350 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 1940 осіб.

Також учора, в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Майорське» на в’їзд з неконтрольованої території прибув легковий автомобіль «Джилі» української реєстрації під керуванням громадянина України. Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонний наряд Краматорського загону виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію цього автомобіля.

Наразі на водія складені адміністративні матеріали. Транспортний засіб встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції Донецької області для проведення відповідних подальших перевірок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси