Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 квiтня 2017 08:48

За минулу добу пасажиро-транспортний потік відмічався на рівні попередньої доби. Загалом лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 35,4 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

За минулу добу пасажиро-транспортний потік відмічався на рівні попередньої доби. Загалом лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 35,4 тисяч осіб та 5,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8435 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8290 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7115 осіб та 1600 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4235 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7275 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/120; «Мар’їнка» – 200/120; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 70/30.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти біологічноактивні добавки та будівельні матеріали на загальну суму 41 тисяча гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Минулої доби в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону двічі виявляли наркотичні речовини. Наркотики громадяни ховали в кишені верхнього одягу та шкарпетці. Порушників та виявлені речовини передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, в цьому ж КПВВ співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли наш співвітчизник намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію українець отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого правопорушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 13 вантажних автомобілів від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові та гігієнічні набори, а також будівельні матеріали загальною вагою майже 230 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси