Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 квiтня 2017 08:32

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишався досить динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишався досить динамічним. Він відмічався на рівні попередньої доби. Загалом учора в КПВВ було оформлено 29,3 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7480 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7615 осіб та 1535 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4720 осіб та 980 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3440 осіб та 840 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6040 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/100; «Мар’їнка» –200/120; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 50/40.

Учора в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили наркотичну речовину. Громадянин України спробував перевезти через лінію розмежування 5 грамів зілля. Викрити порушника прикордонникам допоміг службовий собака. Наркотики він ховав в кишені одягу. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Також учора, в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Марїнка» прикордонники цього ж загону затримали громадянина України зі значною сумою грошових коштів. Під час оформлення громадянина України, що слідував у пішому порядку через лінію зіткнення, прикордонним нарядом спільно з працівниками ДФС серед особистих речей виявлено готівку сумою 12 тисяч доларів США. Порушника та виявлені кошти передано співробітникам  СБУ для проведення фільтраційних заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси