Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 квiтня 2017 09:20

Мминулої доби пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Всього через КПВВ прослідувало 26,5 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 70/60; «Мар’їнка» – 100/80; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 70/50.

Загалом минулої доби пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попереднім днем. Всього через КПВВ прослідувало 26,5 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7065 осіб та 865 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7380 осіб та 1315 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5155 осіб та 1090 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2930 осіб та 750 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4025 осіб.

Під час заходів контролю в КПВВ військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби тричі виявляли транспортні засоби, якими намагались з порушеннями перевезти товари. Автівки везли на непідконтрольну територію одяг, взуття, м’ясо та тютюнові вироби на суму близько 60 тисяч гривень. Транспортні засоби з товарами передані в ДФС для прийняття правового рішення.

В контрольному пункті «Гнутове» прикордонний наряд Донецького загону виявив паспортний документ в якому були ознаки підробки печатки міграційної служби. По даному факту складено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 358 ч. 4  КК України, а громадянина передано співробітникам Нацполіції для з’ясування всіх обставин.

В «Майорському» громадянин України намагався підкупити прикордонників, аби отримати сприяння в перетині лінії розмежування.  Чоловік слідував з підконтрольної бойовикам території та запропонував прикордонникам 700 гривень. На свою пропозицію порушник отримав категоричну відмову, після чого його передали представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси