Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 березня 2017 07:10

За минулу добу в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою.

За минулу добу в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою.

Загалом через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 39,3 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 8325 осіб та 515 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9515 осіб та 1200 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9130 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5625 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6720 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 250/250; «Новотроїцьке» – 20/15; «Гнутове» – 200/150.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом через КПВВ «Гнутове» намагалися незаконно перевезти жіночій та дитячий одяг на загальну суму близько 19 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Станиця Луганська», «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» співробітники Луганського, Краматорського та Донецького загонів зафіксували 8 випадків, коли наші співвітчизники намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі від 200 до 500 гривень. На свої пропозиції громадяни України отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого правопорушників передано представникам Національної поліції відповідних областей.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 7 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продукти харчування та медикаменти загальною вагою 123 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси