Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 березня 2017 08:33

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/350; «Мар’їнка» – 250/200; «Новотроїцьке» – 0/10; «Гнутове» – 80/120.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався високим, на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 43,9 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 10260 осіб та 940 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10125 осіб та 1270 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9715 осіб та 1620 транспортних засобів;

«Гнутове» –  6555 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7280 осіб.

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянина України, який прямував з непідконтрольної території. Затриманого порушника передано співробітникам поліції.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Гнутове» незаконно перевезти 462 кілограми м’яса яловичини на загальну суму майже 17 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 300 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси