Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 березня 2017 08:24

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/250; «Мар’їнка» – 300/200; «Новотроїцьке» – 40/25; «Гнутове» – 150/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 37,1 тисяча осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9595 осіб та 955 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7625 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8570 осіб та 1695 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4730 осіб та 890 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6610 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського та Донецького загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти 213 кілограмів м’яса та автомобільні диски на загальну суму майже 42 тисячі гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також, минулої доби в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону запобігли спробі переміщення через лінію розмежування 6420 доларів США, 915 євро, 100 канадських доларів, 9000 гривень та 4000 рублів РФ, які в особистих речах намагалася провезти наша співвітчизниця до не контрольованої території. Кошти та громадянку передано Національній поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 9 вантажних автомобілів  від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продукти харчування та гігієнічні набори загальною вагою 172 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси