Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
05 березня 2017 10:08

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 20,3 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 20,3 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5090 осіб та 790 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5160 осіб та 1200 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4225 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2635 осіб та 775 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3280 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 60/20; «Мар’їнка» – 250/30, на «Новотроїцькому» та «Гнутовому» черг не зафіксовано.

Мисливські набої, які громадянин мав намір перемістити на тимчасово неконтрольовану територію виявили в контрольному пункті вїзду – виїзду  «Майорське» прикордонники Краматорського загону. В ході огляду транспортного засобу прикордонний наряд знайшов 5 мисливських набоїв 12 калібру. Проінформовано представників Нацполіції.

Також прикордонники Луганського загону спільно з представниками фіскальної служби та представниками Нацполіції виявили в районі населеного пункту Трьохізбенка на березі річки Сіверський Донець транспортний засіб «Ваз». В ході перевірки  було встановлено, що водій, громадянин України мав намір перемістити на неконтрольовану територію  близько 500 кілограмів вершкового масла. Відносно чоловіка складено відповідні документи, а виявлений вантаж вартістю близько 75 тисяч гривень передано до фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси