Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 березня 2017 08:37

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 15/100; «Мар’їнка» – 250/120; «Новотроїцьке» – 10/10; «Гнутове» – 30/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 26,5 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6335 осіб та 845 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6420 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5835 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3130 осіб та 715 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4745 осіб.

Три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» незаконно перевезти мобільні телефони, планшети та  стоматологічні імплантанти для протезування на загальну суму майже 100 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 400 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували один вантажний автомобіль від благодійної організації «Людина в біді» та дві вантажівки від Представництва верховного комісара ООН в справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області електро-сантехнічне та медичне обладнання, а також  медичні засоби загальною вагою 6,2 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси