Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 лютого 2017 08:36

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 20/15; «Гнутове» – 150/100.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 26,2 тисячі осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5465 осіб та 675 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6805 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5655 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4030 осіб та 900 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4210 осіб.

В КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонними нарядами Краматорського загону виявлені ознаки підробки паспортного документу та підроблений реєстраційний талон на автомобіль «Лексус» у громадян України, які прямували через лінію розмежування. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Учора прикордонники також виявили три автомобілі, які з порушеннями перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території. Транспортними засобами громадяни намагалися через контрольні пункти «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» перевезти одяг, дитячі іграшки, жувальну гумку, комплектуючі до водопроводу і засоби захисту на загальну суму понад 130 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»,  «Гнутове» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 23 вантажних автомобілі від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продукти харчування загальною вагою більше 280 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси