Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 лютого 2017 08:18

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 26,4 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 26,4 тисяч осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6710 осіб та 800 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5970 осіб та 930 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5490 осіб та 1090 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3805 осіб та 910 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4455 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/150; «Мар’їнка» – 200/180; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 120/50.

В КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону на вхід з неконтрольованої території виявлено громадянина України, причетного до діяльності незаконних збройних формувань. Затриманого передано співробітникам поліції.

Минулої доби співробітники Донецького та Краматорського загонів виявили три автомобілі, які перевозили товари з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через контрольні пункти «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти автозапчастини, препарати ветеренарної медицини та ювелірні вироби зі срібла. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України та  Азербайджану намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 200 та 500 гривень відповідно. На свої пропозиції українець та іноземець отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 4 вантажівки від благодійної організації «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області медичне обладнання загальною вагою 2,5 тонни. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси