Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
18 лютого 2017 07:56

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 21,5 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 21,5 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 4930 осіб та 750 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4690 осіб та 925 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5180 осіб та 1235 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3185 осіб та 830 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3465 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/100; «Мар’їнка» – 170/150; «Новотроїцьке» – 40/70; «Гнутове» – 100/40.

В КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону у громадянина України в салоні автомобіля, який прямував до непідконтрольної території, під заднім сидінням виявлено майже 240 тисяч гривень та 79 банківських карток. Громадянина разом з автомобілем та коштами і банківськими картками передано співробітникам Національної поліції.

Також, минулої доби співробітники Краматорського та Донецького загонів виявили два автомобілі, які перевозили товари з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та «Гнутове» незаконно перевезти зоотовари та 16 упаковок хімічних реактивів «Реагент». Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли наші співвітчизники намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 400 та 600 гривень. На свої пропозиції українці отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого правопорушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 14 вантажних автомобілів від Світової продовольчої організації ООН Представництва верховного комісара ООН в справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області гігієнічні набори загальною вагою понад 133 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси