Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 лютого 2017 08:49

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/120; «Мар’їнка» – 250/150; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 100/50.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 22,4 тисячі осіб та 3,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5780 осіб та 835 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4995 осіб та 910 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4995 осіб та 1160 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2990 осіб та 675 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3670 осіб.

В КПВВ «Майорське» та  «Станиця Луганська» прикордонними нарядами Краматорського та Луганського загонів виявлені ознаки підробки двох паспортних документів у громадян України та прострочене посвідчення біженця у громадянина Афганістану, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Також через «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 14 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою майже 239 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси