Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 лютого 2017 08:31

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 16,6 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 16,6 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4555 осіб та 755 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4125 осіб та 825 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3630 осіб та 840 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2125 осіб та 535 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2170 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 150/50; «Новотроїцьке» – 15/30; «Гнутове» – 100/30.

Учора, в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено громадянку України, яка можливо причетна до діяльності незаконних збройних формувань. Громадянку передано співробітникам СБУ.

Минулої доби військовослужбовці Держприкордонслужби виявили два автомобілі, якими через «Новотроїцьке» намагалися незаконно перевезти косметичні вироби та дитячі іграшки на загальну суму майже 50 тисяч гривень. А в «Майорську» прикордонники Краматорського загону затримали громадянку України. Жінка несла на неконтрольовану територію парфумерію та одяг на суму 220 тисяч гривень. Всіх громадян, автівки та товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті «Новотроїцьке» прикордонники зафіксували два випадки, коли наші співвітчизники намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування, в тому числі з товарами, за грошову винагороду у розмірі 100 та 700 гривень. На свої пропозиції українці отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Нацполіції в Донецькій області.

Також через «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 2 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 10 вантажівок від благодійної організації «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою майже 155 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси