Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 лютого 2017 07:55

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 25/30; «Гнутове» – 10/50.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 15,5 тисяч осіб та 3,1 тисяча транспортних засобів:

«Майорське» – 3665 осіб та 650 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4195 осіб та 925 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3565 осіб та 905 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2205 осіб та 545 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 1855 осіб.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки двох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти автозапчастини, одяг та парфуми на загальну суму більше 87 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в цих контрольних пунктах в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси