Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 сiчня 2017 08:37

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 18,3 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 18,3 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4748 осіб та 785 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5175 осіб та 1157 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3590 осіб та 930 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2155 осіб та 606 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2676 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/120; «Мар’їнка» – 250/150; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 100/40.

Учора в контрольному пункті «Мар’їнка» прикордонники  виявили частково підроблений паспорт. Скористатися підробленим документом намагався громадянин України, який йшов на вхід із неконтрольованої території. Затриманого передано співробітникам Мар’їнського  відділу поліції в Донецькій області.

У КПВВ  «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили два автомобілі, якими на непідконтрольну територію намагалися перемістити товари з порушеннями встановлених правил.

Так, під час огляду автомобіля «Газель», на якому громадянин України, прямував до окупованої Горлівки, прикордонники Краматорського загону виявили приховані під обшивкою авто 930 пачок сигарет. Вартість товару склала 19 тисяч гривень.Ще в одній автівці прикордонники виявили товари народного споживання на суму понад 13 тисяч гривень. Порушників та виявлений товар передано працівникам ДФС.

Крім того, в «Майорську» троє наших співвітчизників тричі намагалися підкупити співробітників Краматорського прикордонного загону запропонувавши неправомірну вигоду на загальну суму 1600 гривень. На такі пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови. Правопорушення зафіксовано встановленим порядком та повідомлено представників Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси