Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 сiчня 2017 08:42

Протягом минулої доби через контрольні пункти лінію розмежування загалом перетнули 24,9 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/180; «Мар’їнка» – 150/200; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 200/40.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти лінію розмежування загалом перетнули 24,9 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4990 осіб та 805 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6870 осіб та 1310 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5595 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3475 осіб та 755 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4010 осіб.

Учора вранці в КПВВ «Новотроїцьке» було оформлено 25 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від гуманітарної організації «Регіональне представництво Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові, Україні». Міжнародна організація направляла жителям неконтрольованої території понад 540 тонн будівельних матеріалів та медикаментів. Однак близько 17-ї години незаконні збройні формування колону з гуманітарним вантажем повернули без пояснення причини не пропуску.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки трьох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Донецького та  Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти косметику, парфуми, оболонку до ковбасних виробів та засоби гігієни. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС.

Крім того, КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники Краматорського загонів зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі від 200 до 2000 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси