Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 сiчня 2017 08:16

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 28,4 тисячі осіб та 4,1 тисяча транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 28,4 тисячі осіб та 4,1 тисяча транспортних засобів:

«Майорське» – 6965 осіб та 735 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7285 осіб та 1245 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6170 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3620 осіб та 805 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4390 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/250; «Мар’їнка» – 100/250; «Новотроїцьке» – 25/15; «Гнутове» – 170/40.

В КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлено три підроблених свідоцтва про народження та ознаки підробки трьох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Також минулої доби співробітники Краматорського загону виявили автомобіль, який перевозив товар з порушенням. Транспортним засобом громадянин України намагався через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти ковбасні вироби та інші продукти харчування. Громадянина разом з автівкою та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті «Новотроїцьке» співробітники Донецького загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси