Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 сiчня 2017 08:21

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 22,2 тисячі осіб та 3,8 тисячі транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 22,2 тисячі осіб та 3,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5910 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5620 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4335 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2920 осіб та 660 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3455 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/150; «Мар’їнка» – 250/150; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 120/30.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки трьох паспортних документів у громадянок України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушниць передано співробітникам поліції.

Учора прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Майорське» виявили громадянина України, який, можливо, причетний до незаконних збройних формувань. Громадянина передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Також минулої доби співробітники Краматорського та Донецького загонів виявили чотири автомобілі, які перевозили товари з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке», як на в’їзд до непідконтрольної території, так і на  виїзд з неї, незаконно перевезти комп’ютерну техніку, 510 кілограмів м’яса та меблі на загальну суму понад 140 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби та зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 100 доларів США. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси