Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 сiчня 2017 08:41

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/110; «Мар’їнка» – 250/130; «Новотроїцьке» – 50/75; «Гнутове» – 40/35.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 21,4 тисячі осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5415 осіб та 720 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6030 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3830 осіб та 905 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2510 осіб та 640 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3600 осіб.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки трьох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники цього ж загону спільно з представниками фіскальної служби. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти побутову техніку, продукти харчування, чоловічі сорочки, автозапчастини та посуд на загальну суму 65,5 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС.

Крім того, в контрольних пунктах «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 1000 та 400 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси