Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 сiчня 2017 08:21

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/150; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 0/50; «Гнутове» – 100/30.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти лінію розмежування загалом перетнули 23,9 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6180 осіб та 850 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5935 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4935 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2965 осіб та 715 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3855 осіб.

Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти товари народного споживання та аксесуари до мобільних телефонів. Громадян разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС.

Також, учора в цьому КПВВ, але вже на в’їзд з неконтрольованої території, прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби за допомогою службового собаки в салоні автомобіля «Газель», в гумовому човні, виявили мисливську рушницю «ІЖ- 27». Водія та рушницю передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в контрольному пункті «Майорське» військовослужбовці Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси