Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 сiчня 2017 09:16

За минулу добу в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою

За минулу добу в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою.

Загалом через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 11,4 тисяч осіб та 2,4 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 2610 осіб та 550 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 3965 осіб та 985 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2200 осіб та 550 транспортних засобів;

«Гнутове» –  970 осіб та 265 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 1675 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/75; «Мар’їнка» – 200/80; «Новотроїцьке» – 0/50; «Гнутове» – 20/40. На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Два транспортні засоби, які мали намір потрапити на неконтрольовану територію з вантажем товарів народного вжитку та насінням соняшнику зупинили під час перевірки в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з представниками фіскальної служби. Транспортні засоби та конфіскат вартістю понад 30 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Ще одну автівку, яка прямувала з неконтрольованої території прикордонники та представники фіскальної служби зупинили на КПВВ «Новотроїцьке». Водій намагався перемістити незаконно через лінію розмежування 5 стабілізаторів напруги загальною вартістю понад 40 тисяч гривень. Автівку та вилучений вантаж передали представникам фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси