Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 грудня 2016 08:03

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним.

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався динамічним.

Загалом через КПВВ прослідувало 23,3 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4790 осіб та 725 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6290 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5135 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3230 осіб та 815 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3865 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в контрольних пунктах на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 70/140; «Новотроїцьке» – 100/70; «Гнутове» – 50/90.

Через КПВВ «Майорське» на виїзд до неконтрольованої території прослідували дві вантажівки, від філії компанії «Людина в біді», з гуманітарним вантажем. 

За добу військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби виявили 2 автомобілів, якими на непідконтрольну територію перевозили товари та приховані кошти.

Товари намагались провезти через контрольний пункти «Мар’їнка». Автівка, перевозила вантаж м'ясної продукції. Автомобіль з вантажем переданий взаємодіючим підрозділам для прийняття правового рішення.

А у КПВВ «Майорське» наш співвітчизник намагався приховано перемістити кошти. Українець їхав автомобілем «Мітсубісі» із м. Бахмут до м. Горлівка. Під час заходів перевірки за пропуск автомобіля без проведення огляду чоловік запропонував прикордонному наряду грошову винагороду у розмірі 8 500 гривень та 100 доларів США. На таку пропозицію прикордонники відповіли категоричною відмовою. Автівку було виведено із загального потоку для проведення поглибленого огляду. В результаті перевірки транспортного засобу, в конструктивних особливостях, були виявлені грошові кошти. Всього, зі слів водія, він перевозив 60 тисяч доларів США. Про виявлені кошти було повідомлено правоохоронні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси