Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 грудня 2016 13:53

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним та динамічним.

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним та динамічним. Минулої доби КПВВ загалом перетнуло понад 23 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5375 осіб та 765 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5980 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4830 осіб та 995 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3445 осіб та 830 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3475 осіб.

Сьогодні вранці у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:  «Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 40/110.

Чотири автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького та Краматорського прикордонних загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» перевезти автомобільні радіостанції «Motorola» та радіоретранслятор і продукти харчування на загальну суму понад 80 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» на виїзд до неконтрольованої території прослідували вантажівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» та від благодійної організації «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили для мешканців Донецької та Луганської областей медичне обладнання та продуктові  набори загальною вагою  понад 9 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси