Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 грудня 2016 08:26

Сьогодні вранці в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

Сьогодні вранці в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/140; «Мар’їнка» – 180/130; «Новотроїцьке» – 0/55; «Гнутове» – 150/30. На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнуло 22,4 тисячі осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5520 осіб та 660 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5670 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5145 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3060 осіб та 705 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3020 осіб.

Сім автомобілів, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти дитяче взуття, автозапчастини, м’ясо, побутову хімію, медикаменти, оргтехніку, парфуми, господарчі товари та підшипники промислового призначення на загальну суму майже 110 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування та незаконне переміщення товару за грошову винагороду в розмірі тисячі гривень. На свою пропозицію наш співвітчизник отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси