Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 грудня 2016 08:28

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 23 тисячі осіб та 3,5 тисячі транспортних засобів:

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 23 тисячі осіб та 3,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5255 осіб та 665 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6010 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4680 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3100 осіб та 690 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3935 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/60; «Мар’їнка» – 250/160; «Новотроїцьке» – 15/10; «Гнутове» – 35/30.

Учора незаконні збройні формування двічі здійснили обстріли позицій прикордонників на дорожньому коридорі  «Донецьк-Курахове». З гранатомету російські найманці вели вогонь в напрямку КПВВ «Мар’їнка та зі стрілецької зброї – контрольного поста «Мар’їнка». Постраждалих серед громадян та військовослужбовців немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. На час одного з обстрілів, який тривав з 15.20 до 15.55, пропускні операції через КПВВ «Мар’їнка» тимчасово призупинялись.

В КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону виявлено ознаки підробки паспортного документу у громадянина України, який слідував з непідконтрольної території. Затриманого передано співробітникам поліції.

П’ять автомобілів, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка» незаконно перевезти м’ясо, рибу, TV-тюнери та комплектуючі до них, одяг, сумки, парфуми та моторолер на загальну суму майже 100 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 800 гривень та 1000 рублів РФ. На свої пропозиції наші співвітчизники отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 10 вантажівок від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові та гігієнічні набори загальною вагою майже 190 тонн. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси