Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 грудня 2016 08:21

Пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається досить динамічним.

Пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається досить динамічним.

Сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 200/140; «Новотроїцьке» – 20/15; «Гнутове» – 35/70.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло 17,5 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4530 осіб та 660 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 3105 осіб та 660 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4795 осіб та 995 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2490  осіб та 610  транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  2605 осіб.

Прикордонники разом з іншими взаємодіючими органами продовжують протидіяти порушенням пов’язаним з переміщенням товарів через лінію розмежування. Тільки учора були затримані 8 транспортних засобів, якими на підконтрольну бойовикам територію перевозили різноманітні товари. Загалом прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з фіскальною службою завадили незаконному переміщенню водяних насосів, віників, сигарет, продуктів харчування, лікеро-горілчаних виробів, побутової техніки, газового обладнання, а також автомобільних запчастин тощо. Вартість всіх товарів сягнула майже 125 тисяч гривень.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 2 вантажівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортні засоби перевозили для мешканців Донецької області продуктові набори загальною вагою 25 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси