Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
05 грудня 2016 08:14

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним.

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним. Загалом в обидва напрямки через КПВВ прослідувало 18,7 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4575  осіб та 600 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5035 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3665 осіб та 815 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2320 осіб та 565 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3070 осіб.

Сьогодні зранку у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/120; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 0/80; «Гнутове» – 70/20.

Також повідомляємо, що відповідно до рішення штабу АТО КПВВ «Мар’їнка» розпочне свою роботу після 13.00. За наявною інформацією незаконні збройні формування на даному напрямку до цього часу не здійснюватимуть пропускні операції.

Прикордонники, які несуть службу на лінії розмежування, продовжують виконувати завдання щодо недопущення перевезення товарів, які переміщуються з порушеннями. Так, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка» правоохоронці Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 4 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили ковбасні вироби, меблі, сигарети, мобільні телефони, комплектуючі та аксесуари до них на загальну суму більше 56 тисяч гривень. Автомобілі з товарами передані взаємодіючим підрозділам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси