Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 листопада 2016 08:36

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнуло 27,1 тисяча осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнуло 27,1 тисяча осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7385 осіб та 775 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6205 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5605 осіб та 1105 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3500 осіб та 770 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4385 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/170; «Мар’їнка» – 200/220; «Новотроїцьке» – 0/90; «Гнутове» – 80/40.

Учора знову незаконні збройні формування здійснили обстріл контрольного поста «Мар’їнка». Терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї о 15.30. З метою збереження життя громадян та персоналу прикордонного відомства пропускні операції через КПВВ «Мар’їнка», що на дорожньому коридорі «Донецьк-Курахове», тимчасово призупинялися.

Три автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та КрП «Мар’їнка» незаконно перевезти корпуси до електромагнітів, дверні замки, риболовне знаряддя та майже 260 кг м’яса. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірі 1000 та 400 гривень. На свої пропозиції наші співвітчизники отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано працівникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувала вантажівка від благодійної організації «Людина в біді». Транспортний засіб перевозив для мешканців Донецької області медичні засоби загальною вагою майже 6 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси