Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 листопада 2016 08:40

Протягом попередньої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 28,8 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

Протягом попередньої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 28,8 тисяч осіб та 3,7 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7275 осіб та 610 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6680 осіб та 900 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6255 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4085 осіб та 865 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4515 осіб;

«Золоте» – 0 осіб та 0 транспортних засобів.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/200; «Мар’їнка» – 250/200; «Новотроїцьке» – 50/20; «Гнутове» – 25/20.

Усі контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду працюють в штатному режимі, окрім КПВВ «Золоте», що на дорожньому коридорі «Стаханов – Золоте – Гірське – Лисичанськ». Його роботу тимчасово призупинено відповідно до наказу штабу АТО, у зв’язку з тим, що на протилежній стороні так і не було прийняте рішення про пропуск громадян на цьому напрямку.

Учора дві автівки, що переміщували товари з порушеннями до тимчасово неконтрольованої території, виявили співробітники Донецького та Краматорського  загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» незаконно перевезти 300 кг м’яса та 180 кг сиру. Громадян разом з автомобілями та вантажем передано представникам фіскальної служби.

Крім того, в КПВВ «Майорське» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли наш співвітчизник намагався «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси