Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 листопада 2016 08:20

Минулої доби через КПВВ лінію розмежування перетнуло 27,5 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

Минулої доби через КПВВ лінію розмежування перетнуло 27,5 тисяч осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6915 осіб та 665 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6805 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5790 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4050 осіб та 850 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3950 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/150; «Мар’їнка» – 300/250; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 35/15.

Усі контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду працюють в штатному режимі, окрім КПВВ «Мар’їнка». Він призупинив роботу через обстріли з боку незаконних збройних формувань. Терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста о 8 годині ранку. З метою збереження життя громадян та персоналу прикордонного відомства пропускні операції тимчасово призупинено.

Чотири автівки, що переміщували товари з порушеннями до тимчасово неконтрольованої території, виявили співробітники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» незаконно перевезти продукти харчування, запчастини до сільгосп техніки та понад 500 пачок сигарет. Громадян разом з автомобілями та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Майорське» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли наша співвітчизниця намагалася «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірі 400 гривень. На свою пропозицію вона отримала від правоохоронців категоричну відмову, після чого порушницю передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 14 вантажних автомобілі від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою 200 тонн та медичне обладнання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси