(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
19 листопада 2016 08:11

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним. Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 50

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним. Загалом в обидва напрямки КПВВ перетнуло майже 25 тисяч осіб та 4,4 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6020 осіб та 740 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6570 осіб та 1385 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4730 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3525 осіб та 1195 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3940 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/160; «Мар’їнка» – 250/250; «Новотроїцьке» – 10/15; «Гнутове» – 25/30.

Учора співробітники Донецького прикордонного загону, у ході реалізації оперативної інформації, спільно з працівниками фіскальної служби виявили у 35-річного громадянина України 2 пакети, заповнені купюрами номіналом по 200 грн та комплектуючі до компютерної техніки, які він намагався перемістити на окуповану територію. Зі слів водія у них знаходиться 1,7 мільйони гривень. Наразі тривають фільтраційні заходи щодо походження та призначення даних коштів. Транспортний засіб «Ауді», яким прибув житель Макіївки,  передано представникам ЗМГ для прийняття правового рішення.

А у контрольному пункті в’їзд-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили прихований пристрій для відстрілу гумових куль, магази та набої до нього. Його вдалося виявити за допомогою службової собаки, яка спрацювала на речі нашого співвітчизника. Громадянина та знахідку передано встановленим порядком співробітникам поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 8 вантажних автомобілів від благодійної організації від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області медикаменти, продуктові та гігієнічні набори.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси