Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 листопада 2016 08:10

В контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишається досить інтенсивним. Вчора він характеризувався незначним збільшенням у порівнянні з попередньою добою. Загалом КПВВ перетнуло 21

В контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишається досить інтенсивним. Вчора він характеризувався незначним збільшенням у порівнянні з попередньою добою.

Загалом КПВВ перетнуло 21,1 тисяча осіб та 3,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5760 осіб та 650 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5870 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5140 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Гнутове» – 0 осіб та 0 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  4285 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/190; «Мар’їнка» – 300/250; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 0/0.

Також зазначимо, що вчора російські найманці навпроти КПВВ «Гнутове» другу добу поспіль не пропускали осіб і транспортні засоби через лінію розмежування на своєму блокпосту в н.п.Октябр. За добу вони не пропустили жодного автомобіля ні на в'їзд, ні на виїзд. Сьогодні вранці прикордонники Донецького загону зафіксували певний рух з непідконтрольної території, в КПВВ на в’їзд прибули близько 10 транспортних засобів. Наразі, оформлення в «Гнутовому» відбувається в обох напрямках, доки незаконні збройні формування не блокують роботу даного дорожнього коридору.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили 7 транспортних засобів з різними товарами. Так, в «Майорському» та «Мар’їнці» в автівках знайшли взуття, автозапчастини, мисливські ножі та продукти харчування, які перевозили з порушеннями. Автівки разом з вантажами передані представникам зведених мобільних груп для прийняття правових рішень.

Тричі громадяни намагалися підкупити прикордонників Краматорського та Донецького загонів, аби безперешкодно перетнути лінію розмежування. Вони прямували через КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке», як на в’їзд так і на виїзд. Всі вони отримали від прикордоннків категоричні відмову на неправомірні пропозиції і були передані співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси