Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 листопада 2016 08:48

Пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається досить динамічним.

Пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається досить динамічним.

Сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/120; «Мар’їнка» – 220/180; «Новотроїцьке» – 0/0; «Гнутове» – 10/20.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло 19,6 тисяч осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4985 осіб та 670 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5060 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4115 осіб та 940 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2645  осіб та 625  транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  2830 осіб.

Прикордонники разом з іншими взаємодіючими органами продовжують протидіяти порушення пов’язаним з переміщенням товарів через лінію розмежування. Лише вчора були затримані 6 транспортних засобів, якими на підконтрольну бойовикам територію перевозили товари. Загалом прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з фіскальною службою завадили незаконну переміщенню більше 18 тонн продуктів харчування, а також комплектуючих до комп’ютерної техніки тощо. Вартість всіх товарів сягнула 720 тисяч гривень.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону в легковому автомобілі під керуванням громадянина України був виявлений пневматичний пістолет, який наш співвітчизник намагався вивезти на неконтрольовану територію. Пістолет та громадянина передано представникам поліції для прийняття правового рішення.

Правоохоронці Краматорського загону запобігли трьом спробам дачі хабара громадянами України та встановленим порядком задокументували факти. Українці, які пропонували кошти у КПВВ  «Мар’їнка» та «Майорське» отримали від прикордоннків категоричні відмови на неправомірні пропозиції і в подальшому були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області. Загалом громадяни пропонували прикордонникам більше 1 тисячі гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси