Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
05 листопада 2016 07:54

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 0/2

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 0/200; «Мар’їнка» – 270/180; «Новотроїцьке» – 40/25; «Гнутове» – 20/25.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло 21,5 тисяч осіб та 3,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4540 осіб та 530 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5480 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4510 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2930  осіб та 775  транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  4070 осіб.

Прикордонники, які несуть службу на лінії розмежування, продовжують виконувати завдання щодо недопущення перевезення товарів, які переміщуються з порушеннями. Так, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 7 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили товари на загальну суму понад  200  тисяч гривень. Транспортні засоби з вантажами товарів народного споживання передано взаємодіючим підрозділам для прийняття правового рішення.

Також прикордонники Краматорського загону у контрольному пункті «Майорське» виявили у громадянина України пістолет під патрон «Флобера» та набої до нього. Їх знайшли у сумці між сидінням водія та пасажира автомобіля «Рено». По даному факту проінформовано взаємодіючі підрозділи.

Військовослужбовці Донецького та Краматорського прикордонних загонів запобігли спробам дачі хабара громадянами України та встановленим порядком задокументували факти. Українці, які пропонували кошти у КПВВ  «Новотроїцьке» та «Майорське» отримали від прикордоннків категоричні відмови на неправомірні пропозиції і в подальшому були передані співробітникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси