Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 листопада 2016 09:12

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 50/

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/170; «Мар’їнка» – 220/170; «Новотроїцьке» – 20/50; «Гнутове» – 150/100.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло понад 21 тисяча осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5055 осіб та 495 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4895 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4498 осіб та 850 транспортних засобів;

«Гнутове» –3150 осіб та 656 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  3575 осіб.

Протягом минулої доби в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»,  «Майорське» та «Гнутове» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 8 автомобілів, якими до неконтрольованої території перевозили товари на загальну суму понад 2 мільйони гривень. Транспортні засоби з вантажами одягу, взуття, мобільних телефонів, продуктами харчування передано взаємодіючим підрозділам.

Військовослужбовці Донецького прикордонного загону запобігли спробам дачі хабара громадянами України у  КПВВ «Новотроїцьке». Чоловік намагався дати хабар у розмірі 200 гривень за позачерговий проїзд, а жінка, котра мала намір перемістити на непідконтрольну територію вантаж м'яса, спробувала підкупити прикордонників вклавши у паспортний документ 1500 гривень. За намагання втягнути у протиправну діяльність правоохоронців до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси