Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 листопада 2016 08:37

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло майже 22 тисячі осіб та 3,2 тисячі транспортних засобів:

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишається інтенсивним. Так, сьогодні вранці у КПВВ, на в’їзд та виїзд, знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 50/150; «Мар’їнка» –250/150; «Новотроїцьке» – 20/10; «Гнутове» – 120/60.

Загалом протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду перетнуло майже 22 тисячі осіб та 3,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5480 осіб та 520 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5700 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4555 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2765 осіб та 610 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  3360 осіб.

Прикордонники, які несуть службу на лінії розмежування, продовжують виконувати завдання щодо недопущення перевезення товарів, які переміщуються з порушеннями. Так, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»,  «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 10 автомобілі, якими до неконтрольованої території перевозили товари на загальну суму близько 250  тисяч гривень. Транспортні засоби з вантажами будівельних матеріалів та товарів народного споживання передано взаємодіючим підрозділам.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідували 7 вантажних автівок від Місії Міжнародного комітету  Червоного Хреста. Вони прямували до Донецька з гуманітарним вантажем продуктових наборів, медичного обладнання та будівельних матеріалів загальною вагою майже 130 тонн.

Також військовослужбовці Луганського, Донецького та Краматорського прикордонних загонів запобігли спробам дачі хабара громадянами України та встановленим порядком задокументували факти. Українці, які пропонували кошти у КПВВ «Станиця Луганська», «Майорське» та «Новотроїцьке», отримали від прикордонників категоричні відмови на неправомірні пропозиції і в подальшому були передані співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси