Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 жовтня 2016 08:06

Пасажиро-транспортного потік у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, залишався на рівні попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало понад 22 тисячі осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів:

Пасажиро-транспортного потік у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування, залишався на рівні попередньої доби.  Загалом через КПВВ прослідувало понад 22 тисячі осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5085 осіб та 610 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6955 осіб та 1151транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4260 осіб та 905 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3070 осіб та 815 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3590 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 50/60; «Мар’їнка» – 250/250; «Новотроїцьке» – 150/50; «Гнутове» – 200/60.

Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО працюють в штатному режимі. Зазначимо, що від учора пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 8.00 до 17.00, окрім КПВВ «Станиця Луганська», який працює з 8.00 до 18.00. Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати дану інформацію під час планування поїздки та перетину лінії розмежування через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

В районі проведення АТО прикордонники зупинили транспортний засіб, яким на підконтрольну бойовикам територію намагались перемістити товари з порушенням правил. Його виявили прикордонники під час  здійснення заходів контролю в КПВВ «Новотроїцьке». Транспортним засобом перевозили м’ясопродукти вартістю понад 30 тисяч гривень. Автівку з вантажем  передали представникам зведеної мобільної групи.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» співробітники Донецького прикордонного загону зафіксували факт, коли громадянин України намагався за неправомірну грошову винагороду «вирішити» питання з прикордонниками про безперешкодний пропуск через лінію розмежування. Ще один факт спроби дачі хабаря був зафіксований в контрольному пункті «Майорське». Загалом громадяни пропонували прикордонникам більше 1 тисячі гривень. На такі пропозиції вони отримали категоричні відмови, їх передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси