Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 жовтня 2016 09:45

Протягом минулої доби майже у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку

Протягом минулої доби майже у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування спостерігалось  зменшення пасажиро-транспортного потоку. Збільшення у порівнянні з попередньою добою спостерігалось лише на КПВВ «Майорське». Загалом через КПВВ прослідувало 23,8 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів.

Контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнула така кількість осіб та транспорту:

«Майорське» – 5680 осіб та 730 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6320 осіб та 1365 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4620 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3250 осіб та 870 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3980 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 50/120; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 150/70.

Як раніше повідомлялось, відсьогодні усі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО перейшли на зимовий період.  Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 8.00 до 17.00. Таким чином час роботи КПВВ стає меншим. Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою та направлена на убезпечення життя мирного населення, яке перетинає лінію розмежування, оскільки світла пора доби зменшується, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку російських найманців.

Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати дану інформацію під час планування поїздки та перетину лінії розмежування через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

В районі проведення АТО прикордонники зупинили 4 транспортні засоби, якими на підконтрольну бойовикам територію намагались перемістити товари з порушенням правил.

На КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке»   прикордонники та представники фіскальної служби зупинили 2 транспортні засоби, які прямували на неконтрольовану територію та перевозили медпрепарати, одяг, дитячі іграшки, автозапчастини та побутову хімію. Конфіскат загальною вартістю понад 160 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Ще 2 автівки прикордонники зупинили на контрольних пунктах «Мар’їнка» та «Майорське». Водії теж намагались перемістити на неконтрольовану територію вантаж з підшипниками та дитячими іграшками загальною вартістю близько 30 тисяч гривень.

Невідповідність номеру кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах зафіксували під час перевірки двох автомобілів «Ваз» прикордонники, які несуть службу на КПВВ «Новотроїцьке». Водії, двоє громадян України мали намір потрапити на неконтрольовану територію. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси