Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 жовтня 2016 09:27

Минулої доби спостерігалося збільшення пасажиро-транспортного потоку у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, у порівнянні з попередньою добою.

Минулої доби спостерігалося збільшення пасажиро-транспортного потоку у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, у порівнянні з попередньою добою. Загалом в обидва напрямки через КПВВ прямувало 25,4 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів.

У контрольних пунктах в`їзду-виїзду перетнула така кількість осіб та транспорту:

«Майорське» – 5510 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6555  осіб та 1360 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5015 осіб та 1155 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3375 осіб та 890 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4930 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Майорське» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 70 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 100 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 15 авто, які рухалися на в’їзд, та 10 авто, які рухалися на виїзд. 40 та 20 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало у КПВВ «Гнутове».  

Минулої доби прикордонники зупинили в контрольних пунктах в’їзду-виїзду 4 транспортні засоби, які намагались перемістити на неконтрольовану територію товари без відповідних документів.

Так, на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»  та «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили спільно з представниками фіскальної служби 2 автомобілі з вантажем електротоварів та біодобавок. Конфіскат загальною вартістю близько 25 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Ще дві автівки прикордонники Краматорського загону зупинили на КПВВ «Майорське». Водії прямували на неконтрольовану територію та переміщували будівельні матеріали, електроінструменти, оргтехніку та одяг. Вантажі вартістю близько 65 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Крім того, протягом доби в КПВВ «Майорське» співробітники Краматорського прикордонного загону зафіксували факти, коли громадяни України намагалися за неправомірну грошову винагороду «вирішити» питання з прикордонниками про безперешкодний пропуск через лінію розмежування. На такі пропозиції вони отримали категоричні відмови та були передані співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси