Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 жовтня 2016 08:33

Протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО перетнуло майже 24 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

Протягом минулої доби контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО перетнуло майже 24 тисячі осіб та 3,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» –5245 осіб та 908 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6377 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4880 осіб та 1118 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3195 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4295 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 30/120; «Мар’їнка» –200/180; «Новотроїцьке» – 15/4; «Гнутове» – 40/20.

Протягом доби під час несення служби на лінії розмежування прикордонники не допустили перевезення товарів 7 автомобілями, які переміщуються з порушеннями.

Так, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники  Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили  5 таких автомобілів.  В них перевозили вантажі косметичних засобів, кави, медичних препаратів(приховані у паливному баку),  та одяг на загальну суму понад 215 тисяч гривень. Дані транспортні засоби, які слідували до неконтрольованої території, передано зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Гнутове» під час заходів контролю серед особистих речей в багажному відділенні  автомобіля «ВАЗ» виявлено медичні препарати наркотичної дії: «Tramadol» та  «Ixprim». Авто прямувало також до неконтрольованої території. Вантаж та власника передано співробітникам  Волноваського відділу поліції в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Також прикордонники Луганського загону на контрольному посту «Шахта Родіна» виявили в громадянина України, який прямував мікроавтобусом в напрямку неконтрольованої території,  32 нагрудних знаки часів СРСР та 7 іноземних монет. Знаки та монети передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси