Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
18 жовтня 2016 08:54

Загалом учора КПВВ перетнуло 29,6 тисяч осіб та понад 4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Мар’їнка», де оформлено 5890 осіб.

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Загалом учора КПВВ перетнуло 29,6 тисяч осіб та понад 4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Мар’їнка», де оформлено 5890 осіб.  

Сьогодні зранку у КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 30 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 50 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 70 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилося 3 автотомобілі, які рухалися на в’їзд, та 5 авто, які прямували на виїзд. 100 та 20 автомобілів перебувало в КПВВ «Гнутове».

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 5 автомобілів, якими до неконтрольованої території перевозили 18 кг кави, побутову техніку, косметичні вироби та продукти харчування на загальну суму 178 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, протягом доби в КПВВ «Мар’їнка» співробітниками Краматорського загону зафіксовано випадок, коли громадянин України намагався «вирішити» питання про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за неправомірну грошову винагороду. Наш співвітчизник пропонував одну тисячу гривень. На таку пропозицію він отримав категоричну відмову, після чого був переданий співробітникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси