Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 жовтня 2016 08:20

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Загалом учора КПВВ перетнуло 29,6 тисяч осіб та 4,1 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Мар’їнка», де оформлено 7465 осіб.  

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території та 120 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 250 та 300 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» 50 транспортних засобів зафіксовано тільки на виїзд до неконтрольованої території. 30 та 25 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове».

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками митниці виявили  автомобіль, яким до неконтрольованої території перевозили дитячі іграшки, одяг та господарчі товари на загальну суму майже 60 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, учора зведеною мобільною групою  поблизу лінії розмежування на ділянці Краматорського загону було виявлено автомобіль, який слідував до неконтрольованої території з вантажем мобільних телефонів та аксесуарів вартістю більше 40 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Через «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 9 вантажних транспортних засобів з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою 145 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси