Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 жовтня 2016 08:27

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, збільшився та залишався динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, збільшився та залишався динамічним.

Загалом в обидва напрямки через КПВВ прямувало 30 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Зайцеве» – 7870 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7115  осіб та 1470 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5955 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4055 осіб та 885 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5040 осіб.

Сьогодні зранку у КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 200 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 170 та 140 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» 5 транспортних засобів зафіксовано тільки на в'їзд з неконтрольованої території. Ще 20 та 30 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове».

Також в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» та на контрольному посту «Шахта Родіна» прикордонники Донецького та Луганського загонів виявили 2 автомобілі, якими через лінію розмежування намагалися перевезти одяг, надгробний пам’ятник на суму більше 18 тисяч гривень та комплектуючі до гірно-шахтного обладнання з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, в КПВВ «Гнутове» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 2 випадки, коли наші співвітчизники намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірах одна тисяча та 500 гривень. На свої пропозиції вони отримали від правоохоронців категоричні відмови, після чого порушників було передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

 Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 9 транспортних засобів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста та 7 вантажівок від гуманітарної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецької області продуктові і гігієнічні набори та будівельні матеріали загальною вагою 280 тонн. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси