Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 жовтня 2016 08:41

За минулу добу спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО

За минулу добу спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО. Загалом контрольні пункти перетнуло 24 тисячі осіб та майже 4  тисячі транспортних засобів.

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало на в’їзд та виїзд:

«Зайцеве» – 10/180;

«Мар’їнка» – 220/170;

«Новотроїцьке» – 10/5;

«Гнутове» – 35/15 транспортних засобів.

На контрольних пунктах в'їзду - виїзду «Гнутове»  та  «Мар’їнка» прикордонники  спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 автомобіля з вантажем м’яса та насінням рослин, які прямували на неконтрольовану територію. Конфіскат загальною вартістю близько 150 тисяч гривень передали зведеній мобільній групі.

Через контрольні пункти в'їзду – виїзду  «Новотроїцьке» та «Зайцеве»   прослідувало 10 вантажних автомобілів  від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» та благодійної організації «Людина в біді», які перевозили гуманітарний вантаж  для жителів Донецька. Транспортні засоби везли будівельні матеріали, медичне обладнання, гігієнічні набори, сантехнічне та  електрообладнання загальною вагою понад 50 тон. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси